Kedves Szülők!

A Covid járvánnyal megszaporodott távkonzultáción alapuló ellátások miatt a rendelő telefonforgalma sokszorosára növekedett.

A telefon elérhetőségünk bővítésére újabb telefonszámok kerültek beüzemelésre. Ennek a lehetőségnek nagyon örültünk, ugyanakkor az elmúlt hetekben kiderült, hogy a telefonszámok nem megfelelő használatából rengeteg probléma adódott, úgy a telefonáló szülők, mint a rendelő dolgozói számára.

Az orvos és az asszisztens, természetesen amikor a betegrendelés teendői megengedik, egyszerre maximum két telefonvonalon tudnak beszélni: a rendelő vezetékes számán és szükség szerint az orvos mobiltelefonján. 

Ezért  kérünk mindenkit, hogy a saját orvosát, a saját rendelési idejében, kizárólag a neve mellett feltüntetett telefonszámon keresse. 

1. rendelő telefonszám:  0614359140  

(Dr. Horzsa, Dr. Kálmán, Dr. Simon)

2. rendelő telefonszám:  0614359141

(Dr. Erdei, Dr. Kovács)

Dr. Pálos:

hétfő-szerda-csütörtök 2. rendelő, 

kedd-péntek 3. rendelő telefonszám: 0614359142

Tanácsadás telefonszám: 0613708629

Amennyiben ez nem volt sikeres, akkor kérjük ne próbálkozzon a rendelő többi megadott telefonszámain, mert azokat nem tudjuk felvenni. 

Ha nem tud minket telefonon elérni, kérjük, írjon e-mailt a rendelo1042@gmail.com címre, a tárgyban mindenképpen feltüntetve az orvos nevét akinek szánja. 1-2 munkanapon belül válaszolni fogunk.

Ha úgy ítélik meg, hogy a gyerek orvosi ellátása halaszthatatlan, akkor hozzák be a gyermeket, telefonegyeztetés nélkül a rendelőbe. 

Fontos változás, hogy a kartonozó korábbi telefonszáma  a 06-1 3691766 csak 8 -12 óra között  hívható, amikor Csiló Zsuzsanna várja a hívásokat, aki a vizsgálati időpontok egyeztetését, illetve az igazolások, receptek, táppénzes papírok kiadását végzi.